L’objectiu és recaptar fons per disposar d’un generador d’oxigen que garanteixi les reserves per als casos més greus

La Fundació Vicente Ferrer ha llançat la campanya d’emergència “Oxígeno para la India” davant l’agument de contagis per Covid-19 al país i davant la necessitat de dotar al seu hospital a Bathalapalli d’un generador d’oxigen.

L’objectiu de la campanya es recaptar fons per disposar d’un generador d’oxigen que garanteixi les reserves per als casos més greus. També atendre i tractar a pacients amb símptomes més servers per la Covid-19 i conscienciar sobre les mesures de prevenció i sobre la importància de la vacunació.

“Aquesta vegada el virus s’està propagant més ràpid i en casos més severs, especialment entre persones d’entre 30 i 50 anys. Més població malalta està arribant al punt de triatge. La situació és urgent”, assegura el doctor Praveen, director de l’Hospital de Bathalapalli, centre de referència en Andhra Pradesh per a pacients amb COVID-19.

Aquesta pandèmia no s’acaba fins que tothom estigui fora de perill

La Fundació ha habilitat un sistema per realitzar donacions a la seva web. També poden fer-se per transferència bancària (indicant nom i telèfon en el concepte) – CAIXABANK – ES7021003331942200097397. O bé, utilitzar l’aplicació per a mòbil: BIZUM al codi 33466 *

* És necessari que l’entitat bancària disposi del servei per a realitzar donacions a ONGs.