Ricardo Aparicio, director del programa de ràdio ‘Salud y calidad de vida’ entrevista al president de la FEFAC

Fundeficsa (Fundación de Formación e Investigación en Ciencias de la Salud) és una entitat d’àmbit nacional creada l’any 2001. Entre els seus objectius destaca l’organització de cursos, esdeveniments i reconeixements en favor de la sanitat, els professionals i la cultura relacionada amb la salut. Aquest any, està atorgant reconeixements a persones i organitzacions que han ajudat la societat i als malalts de la Covid-19 en els últims 12 mesos de pandèmia, per continuar destacant la seva labor.

Jordi Cerezuela, president de Fundeficsa, va expressar aquest reconeixement en el programa ‘Salud y calidad de vida’ de Ricardo Aparicio, el passat 21 de març de 2021. També també va ser convidat el president de la FEFAC, Antoni Torres. El president de la patronal va explicar la situació que han viscut els companys farmacèutics, especialment durant els mesos més duros de pandèmia. També el vessant d’acompanyament desenvolupada amb els casos positius de Covid-19 que sortien de l’hospital i passaven per la farmàcia abans de confinar-se a casa seva. “Les farmàcies van atendre a un 80% dels pacients que no podien ser atesos pel sistema públic de salut”, destaca Torres. Una mirada enrere per recordar els moments viscuts i els aprenentatges d’aquestes professionals.

Antoni Torres també va fer referència al suport que els farmacèutics han rebut per part de la població, que ha reconegut la seva tasca. Va citar el cas d’un manifest sorgit de la ciutadania per donar suport a les farmàcies que tan durament han treballat i treballen.

Escolta el programa de ràdio ‘Salud y Calidad de vida’ 21/03/2021 (min. 45′ 20”)

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank