També aixeca la limitació de les reunions a 10 persones i preveu que en les properes setmanes es pugui reobrir l’oci nocturn

Aquesta matinada el Govern elimina les restriccions contra la Covid. Concretament, la limitació de reunions a un màxim de 10 persones. També les restriccions en els aforaments al sector de la restauració, la cultura i els gimnasos. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja. Ho ha fet després que la Comissió Delegada en matèria de Covid hagi analitzat la situació actual.

Les mesures relatives a l’oci nocturn seguiran vigents. No obstant, Plaja ha anunciat que es preveu que es puguin eliminar en les properes setmanes. Ha avançat que tot i que no pot fixar una data concreta per a la reobertura, el Govern “no allargarà ni un dia més del necessari el tancament de discoteques i bars musicals”.

Pel que fa a la vigència d’ús del passaport Covid, està previst que el Consell Executiu prengui una decisió a partir de l’informe que aquesta setmana lliurarà el Comitè assessor en matèria de Covid. Plaja ha explicat que la implantació es va fer en un context epidemiològic diferent, abans de l’entrada de la nova variant Ómicron, i que tot i que va servir per incentivar la vacunació, l’objectiu de la seva implantació va ser minimitzar contagis.

Font d’informació: Govern.cat

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank