El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui la resolució per la qual es disposa la inscripció i publicació del III Conveni col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona (2018-2019).

Informem els nostres associats que el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui la Resolució TSF/2332/2019, de 29 de juliol, per la qual es diposa la inscripció i la publicació del III Conveni col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.

Podeu descarregar el pdf en el següent enllaç: Conveni col·lectiu interprovincial d’oficina de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.

Podeu descarregar-lo en format text en el següent enllaç: Text i fitxa

L’Assessor respon

José Manuel Moya, assessor de la Negociació Col·lectiva en el sector d’oficines de farmàcia i de les associacions de farmàcia de Catalunya, explica en la seva nota informativa sobre el III Conveni col·lectiu interprovincial de treball, publicada el passat 1 de juliol, els aspectes rellevants, canvis i novetats d’aquest conveni.

Si ets soci de l’empresarial i tens dubtes sobre l’aplicació del conveni, contacta amb Fefac i t’informarem. ( 93 323 24 22 / fefac@fefac.cat).