El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui la resolució per la qual es disposa la inscripció i publicació del III Conveni col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona (2018-2019).

Informem els nostres associats que el Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui la Resolució TSF/2332/2019, de 29 de juliol, per la qual es diposa la inscripció i la publicació del III Conveni col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.

Podeu descarregar el pdf en el següent enllaç: Conveni col·lectiu interprovincial d’oficina de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.

Podeu descarregar-lo en format text en el següent enllaç: Text i fitxa

L’Assessor respon

José Manuel Moya, assessor de la Negociació Col·lectiva en el sector d’oficines de farmàcia i de les associacions de farmàcia de Catalunya, explica en la seva nota informativa sobre el III Conveni col·lectiu interprovincial de treball, publicada el passat 1 de juliol, els aspectes rellevants, canvis i novetats d’aquest conveni.

Si ets soci de l’empresarial i tens dubtes sobre l’aplicació del conveni, contacta amb Fefac i t’informarem. ( 93 323 24 22 / fefac@fefac.cat).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank