El pròxim 30 de juny està convocada l’Assemblea General de Delegats de Cofares que, entre altres temes, votarà els nous estatuts de la cooperativa. Aquest canvi d’estatuts ha creat preocupació entre molts dels farmacèutics cooperativistes al llarg de les darreres setmanes i està protagonitzant debats sobre les modificacions incorporades.

Els nous estatuts bloquegen l’entrada de capital no farmacèutic

Ahir, 8 de juny, el mitjà ConSalud publica una notícia “Los nuevos Estatutos de Cofares sí bloquean la entrada de capital no farmacéutico” en la que la tesi “alarmista” es desmunta. Segons aquesta notícia, el Departament Jurídic de l’organització s’ha mostrat contundent a les preguntes plantejades per un grup de socis interessats a contrastar la veracitat de les informacions aparegudes els darrers dies en mitjans de premsa especialitzada.

L’informe de resposta al que ha tingut accés ConSalud assenyala textualment que “el règim establert en els nous estatuts pel que fa a condicions i requisits exigits per ser soci cooperador és més restrictiu que la regulació actual”. És a dir, sí que bloquegen l’entrada de capital no farmacèutic.

Informacions aparegudes sobre els canvis en els estatuts de Cofares

El passat 30 de maig Diariofarma va publicar la notícia “Un informe jurídico cuestiona varios cambios en los estatutos de Cofares”. Segons aquest mitjà, alguns d’aquests farmacèutics haurien encarregat l’informe jurídic al despatx Roca Juyent-Gaona, Palacios y Rozados Abogados. L’escrit posaria de manifest, entre d’altres, dos canvis fonamentals en els estatuts socials que alterarien, per un costat, la relació entre Cofares i les farmàcies cooperadores i, per un altre, el blindatge del binomi propietat-titularitat.

Correo Farmacéutico va publicar també una notícia el passat 2 de juny, sota el títol “Un informe jurídico señala que Cofares baraja la entrada de capital no famacéutico“. En aquest desgrana i analitza els articles a partir de l’informe.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank