Laura Borràs creu que les farmàcies estan capacitades per realitzar aquests testos i que aquesta mesura ajudaria a descongestionar els sistemes de salut

Junts per Catalunya ha presentat una proposició no de llei perquè el Congrés insti al govern espanyol a autoritzar les oficines de farmàcia a fer testos ràpids d’antígens. En una roda de premsa al Congrés, la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha afirmat que seria una mesura “molt necessària i beneficiosa a nivell econòmic i social”. També que ajudaria a descongestionar els sistemes de salut. En aquest sentit, ha remarcat que seria “injustificable” prescindir de la cooperació de les farmàcies a l’hora d’administrar aquests testos: “Poden ajudar a millorar la situació epidemiològica”.

Borràs ha defensat el paper central de les farmàcies durant la primera onada en la distribució de mascaretes. “És imprescindible que les farmàcies tornin a tenir aquest paper destacat, convertint- se en un element fonamental perquè la situació millori abans d’entrar als períodes de campanya de vacunació massiva”, ha dit. “Seria de gran ajuda per arribar a un percentatge molt gran de població, donat que el 99% de les poblacions tenen una farmàcia al seu propi municipi”, ha afegit.

Font d’informació: Junts per Catalunya

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank