1. Inici
  2.  | 
  3. Gestió
  4.  | IX Meeting Feng 19 i 20 de novembre a Madrid

IX Meeting Feng 19 i 20 de novembre a Madrid

12 set., 2019 | Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE

Els socis de la FEFAC tenen un 15% de descompte en el preu de la inscripció!

El Congrés anual de Gestió de l’Oficina de Farmàcia de Mediformplus tindrà lloc els dies 19 i 20 de novembre a Madrid i comptarà amb ponents farmacèutics nacionals i internacionals. Els socis de l’empresarial que vulguin assistir tenen un 15% de descompte en el preu de la inscripció

El Meeting Feng de Mediformplus és un esdeveniment que fomenta el coneixement a partir de l’experiència de casos d’èxit de farmàcies a escala nacional i internacional, atenent aspectes relacionats amb la gestió, les innovacions digitals i models retail. 

Aquesta edició se centrarà en “l’Experiència de compra a la farmàcia”.  Comptarà amb 17 ponents, nacionals i internacionals, i més de 300 participants, entre ells 250 farmàcies líders i 16 laboratoris.

Una de les taules principals d’aquesta edició estarà orientada a la influència del farmacèutic en la comunicació digital. Una oportunitat per aprendre de casos d’èxit de farmàcies reals i innovadores, de la mà de companys de professió implicats en l’evolució del sector farmacèutic.

0 Comments

Submit a Comment