Aquestes qüestions seran el pròxim 20 de novembre en una jornada gratuïta per a farmacèutics que tindrà lloc a l’Hotel Hesperia Presidente (Av. Diagonal, 570) de Barcelona, organitzada per FEFAC amb la col·laboració d’Escura.

Distribució de productes farmacèutics per internet

El requeriment a Glovo per part de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris el passat 1 de juny, exigint el cessament immediat de la venda a domicili de medicaments a través de la seva plataforma digital, ha tornat a posar un cop més sobre la taula la prohibició de la venda indirecta de medicaments, la venda a distància i la venda a través d’internet.

Antoni Torres, president de Fefac, Rocío Martín, advocada d’oficines de farmàcia de Bufete Escura, i Manel Rabanal, cap de la Secció de Vigilància i Publicitat de Medicaments del Servei d’Ordenació i Qualitat Farmacèutiques (Departament de Salut) tractaran aquestes qüestions.

Nou Reglament Europeu sobre protecció de dades

Un altre dels temes que més està preocupant al farmacèutic des de l’entrada en vigor del nou Reglament Europeu sobre protecció de dades són els problemes del dia a dia del farmacèutic en la utilització del WhatsApp u altres programes de missatgeria instantània per parlar amb el pacient des de telèfons mòbils que poden no pertànyer a la farmàcia. Ho explicarà Fernando Escura, socio-director del Bufete Escura, i Alberto Xicoy, advocat de protecció de dades de Bufete Escura.

Informe econòmic del sector farmàcies

Durant l’acte també es presentarà l’informe econòmic del sector farmàcies 2017, de la mà de Fernando Escura, soci-director de Bufete Escura, Manel Sánchez Gorge, d’oficines de Farmàcia de Bufete Escura.

Reserva la teva plaça

L’aforament d’aquesta jornada és limitat, així que si estàs interessat a assistir, has de posar-te en contacte amb Escura per reservar la teva plaça. Pots fer-ho:

Consulta el programa de la jornada

 

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank