Les inscripcions s’han de fer abans del 28 de maig amb el codi FEFAC

El 14 de juny tindrà lloc la “Jornada de Gestión Práctica de la Oficina de Farmacia” de Correo Farmacéutico, que aquest mitjà de premsa especialitzada organitza amb motiu del seu 20è aniversari.

Aquesta nova edició, “Cómo innovar en la farmacia comunitaria. Nuevas ideas y tecnologías puestas al servicio del farmacéutico y del paciente” vol demostrar que la farmàcia comunitària és una professió que avança i es modernitza per donar el millor servei sanitari en el millor entorn. I perquè aquest camí sigui més fàcil, reuneix experts del sector per compartir experiències i idees amb la finalitat d’evolucionar junts.

La jornada vol transmetre com la farmàcia comunitària està optant per espais més moderns, on la tecnologia juga un paper important, ja que facilita el treball del farmacèutic i l’ajuda a oferir la millor atenció al pacient; que aposta per serveis assistencials nous, i que cerca noves maneres de relacionar-se amb l’usuari.

L’esdeveniment recull experiències de farmacèutics i experts per aconseguir un nou concepte de farmàcia que aposta per la innovació en el seu ADN.

Descompte especial per a socis de la FEFAC

Els farmacèutics socis de FEFAC que s’inscriguin abans del 28 de maig tindràn un descompte especial del 50% (75€+21%IVA)

Per a obtenir el descompte els interessats hauran d’indicar el codi FEFAC 

Informació de la jornada

Data: Dimarts 14 de juny, de 8.45h a 17.15h
Lloc: online o presencial (Hotel Palace, Madrid amb places limitades. Inclou cafè i esmorzar.)
Programa i inscripcions: https://www.diariomedico.com/farmacia/comunitaria/jornada-aniversario-como-innovar-en-la-farmacia-comunitaria.html
Dubtes: jornadacf@unidadeditorial.es