Inici 9 Actualitat 9 Tarragona: Jornada de Portes Obertes ‘Digitalización Farmacias en Tarragona’

Tarragona: Jornada de Portes Obertes ‘Digitalización Farmacias en Tarragona’

19 febr., 2024 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFET, Formació, Reflexions de Junta

Dimarts, 27 de febrer, a les 14.15 hores.

Des de la FEFAC, convidem als farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de Tarragona a la Jornada de Portes Obertes “Digitalització Farmàcies Tarragona”. Tindrà lloc al Carrer Enric d’Ossó, 1. 43005 de Tarragona.

Uneix-te a nosaltres en una jornada exclusiva dedicada a la transformació digital de les farmàcies. Obrirem l’esdeveniment amb una xerrada inspiradora sobre digitalització, control de processos, automatització i inversió tecnològica en farmàcies.

Amb el suport de FEFAC i Taemsa, aquesta primera part promet ser una fita en el camí cap a la digitalització de les farmàcies a Tarragona.

Presentació Exclusiva d’Alisson per Burofarma

Prepara’t per ser un dels primers a descobrir Alisson, l’innovador software d’automatització i gestió de factures per a farmàcies, presentat en exclusiva per Burofarma.

Alisson és la solució definitiva que promet transformar la gestió de factures de la teva farmàcia en un procés eficient de només tres segons. Guarda, digitalitza, centralitza, classifica i verifica les teves factures i albarans amb intel·ligència artificial, assegurant precisió i eficiència en la tresoreria de la teva farmàcia.

Al finalitzar la xerrada, t’oferirem un còctel i aperitiu, on podràs compartir amb col·legues i experts del sector en un ambient relaxat i amistós.

Pots veure el cartell de les jornades aquí.

Més informació i inscripcions aquí

0 Comments

Submit a Comment