Aquesta matinada, dos jutjats de les dues províncies han ratificat les resolucions de la Generalitat, desbloquejant el conflicte jurídic obert des del primer rebuig judicial

El jutjat d’instrucció número 2 de Lleida ha ratificat les mesures de la Generalitat a prendre als municipis de Lleida ciutat i a sis municipis més (Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre), ja que exclou Massalcoreig. Les mesures tindran una duració de 15 dies, tot i que podran ser prorrogades. Els veïns només podran sortir de casa per anar a comprar, al banc, a la farmàcia i per anar a treballar. Queden prohibides les reunions de més de 10 persones. Es podrà sortir a passejar i fer esport, però sempre amb persones de la unitat de convivència. Bars i restaurants podran obrir, però només per servir menjar a domicili i els comerços no essencials també podran estar oberts, però només amb cita prèvia.

Mesures del Govern a l’Hospitalet de Llobregat

Respecte a les mesures presentades a l’Hospitalet de Llobregat, el jutjat d’instrucció número 16 de Barcelona també ha donat el vistiplau. En els barris de la Torrassa, La Florida i Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat els veïns no podran abandonar els seus domicilis excepte per anar a la feina, fer la compra o en casos de força major. A diferència de Lleida, els bars i restaurants estaran oberts, però el seu aforament es redueix a la meitat. El jutjat, però ha rebutjat la sol·licitud de reunions de més de 10 persones.

Font d’informació: RTVE / El Periódico / Departament de Salut

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank