Les farmàcies ens adherim al manifest de transformació energètica, per un model equilibrat i respectuós amb el nostre entorn

La Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball Nacional, Pimec i el Consell General de Cambres de Catalunya han elaborat el manifest “El lideratge de la transformació energètica a Catalunya”. Així, davant del repte de la transició energètica i de la necessitat d’assolir els objectius de reducció d’emissions derivats de la situació d’escalfament global en què ens trobem immersos, suscriuen un manifest demanant al Govern de la Generalitat:

  • Recollir les necessitats identificades per assolir els objectius de la Transició (transformació) Energètica de Catalunya.
  • Reclamar urgència a les autoritats competents per complir amb els objectius establerts amb la definició clara d’un pla d’actuació i compromís de compliment.
  • Demanar al Govern de la Generalitat configurar un lideratge inclusiu per fer front a l’escalfament global. Es vol crear un comissionat que lideri de manera transversal les polítiques d’emergència climàtica i de transició energètica a Catalunya.

La FEFAC s’adhereix a aquest manifest. L’empresarial reconeix el compromís i el necessari esforç de la societat catalana per fer front als reptes que representen l’escalfament global i l’emergència climàtica. D’aquesta manera, creiem fermament que cal un model equilibrat i respectuós amb l’entorn.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank