El DOGC publica avui la resolució per la qual s’estableix que les persones de sis anys en endavant estan obligades a l’ús de mascareta. Així, és obligatòria a la via pública, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància de seguretat.

No obstant això, no es modifica el règim d’exempcions a aquesta obligatorietat, per raons personals i de la naturalesa de l’activitat. No caldrà que la duguin persones amb dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús o que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat. Tampoc serà exigible en el cas d’exercici físic esportiu a l’aire lliure ni quan per la pròpia naturalesa de les activitats lús de la mascareta resulti incompatible.

Ahir, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, va anunciar aquesta mesura en roda de premsa per evitar el contagi i la propagació de la covid-19.

Des de l’empresarial, hem elaborat el cartell “És obligatori portar la mascareta SEMPRE” per informar a la població. En el següent enllaç pots descarregar-lo en pdf per imprimir-lo i penjar-lo a la teva farmàcia.

Descarrega el cartell en pdf

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank