El Consell de Ministres del 19 d’abril abordarà la fi de l’obligació de portar mascaretes en interiors. S’hauran de portar igualment en centres sanitaris, sociosanitaris i mitjans de transport

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, va informar ahir en el marc del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS) que portarà al primer Consell de Ministres després de Setmana Santa, el 19 d’abril, un Reial decret en virtut del qual les mascaretes deixaran de ser obligatòries (interior) a partir de la seva publicació en el BOE, el 20 d’abril.

Les mascaretes deixaran de ser obligatòries en interiors amb caràcter general, si bé es mantenen en els centres assistencials, tant per a treballadors com per a visitants i per a les persones ingressades quan estiguin compartint espais comuns anés de la seva habitació.

També es mantindrà l’obligació del seu ús en els centres sociosanitaris, per als treballadors i visitants en zones compartides; i en els mitjans de transport.

Aquesta decisió es basa en l’informe realitzat per les persones expertes de la Ponència de Alertas. que, a més, aconsella l’ús responsable de la màscara en interiors per a població vulnerable i altres àmbits com a espais tancats d’ús públic.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank