“Aquestes dues dècades són un reflex del treball, esforç, il·lusió i dedicació diària de totes les persones que formen Mediformplus”, assegura Luis de la Fuente, CEO Mediformplus. Segons de la Fuente, els projectes de Mediformplus s’han planificat amb la finalitat d’impulsar a la farmàcia en la seva evolució i millora. “Ajudant-la a planificar el seu present per a construir el millor futur possible“, concreta.

La missió de Mediformplus és assessorar de forma personalitzada a les farmàcies per millorar la seva gestió i generar una màxima rendibilitat. També treballar amb la Indústria oferint-li eines i vies per millorar i dinamitzar la seva relació amb les farmàcies mitjançant acords Win to Win.

Què li espera en el futur a Mediformplus?
El principal repte és continuar acompanyant i assessorant les farmàcies en els nombrosos canvis que vivim. “El canvi és inevitable i a nosaltres ens apassiona”, afegeix de la Fuente.

“Volem mantenir-nos com l’impuls d’aquesta evolució al costat de tot farmacèutic que tingui l’ambició de millorar i créixer en la seva gestió, recordant que una farmàcia no és gran per la seva grandària sinó per la seva rendibilitat”, conclou.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank