En el marc del projecte pilot per fomentar la Formació Professional Dual a les oficines de farmàcies, FEFAC ha arribat a acords amb diverses escoles que ofereixen aquesta opció formativa amb l’objectiu de promoure que alumnes que cursen els seus estudis en aquests centres realitzin estades formatives en modalitat FP Dual a oficines de farmàcia.

Per tant, us informem que en breu disposarem de professionals que realitzen aquesta formació, que posem a l’abast dels socis. Per tant, si requeriu personal en alguna de les especialitats següents, comuniqueu-nos-ho. Ho podeu fer a través del telèfon 93 323 24 22 o via mail: fefac@fefac.cat.

  • Farmàcia i parafarmàcia
  • Activitats comercials
  • Gestió administrativa
  • Gestió de vendes i espais comercials
  • Marketing i publicitat

Actualment, FEFAC treballa per ampliar el nombre de col·laboracions amb els centres formatius i poder oferir als seus socis candidats de qualsevol punt del territori.

Més informació sobre la Formació Dual:

FEFAC treballa conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb escoles de Formació Professional per fomentar la Formació Dual a les farmàcies, que respon a la necessitat d’aquestes de cobrir places d’aprenents de diferents perfils.

La Formació Dual permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitats, a partir del coneixement directe i les potencialitats dels aprenents. A més, aquests adquireixen els coneixements sobre els equipaments, processos i valors de la pròpia farmàcia.

En aquesta modalitat de formació, l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat productiva en l’empresa. L’objectiu és millorar la formació de l’aprenent i contribuir a la millora dels recursos humans de les empreses.

Com funciona?

Mitjançant un conveni entre el centre i la farmàcia, s’acorda la distribució de la formació. L’estada es divideix en dues fases. En la primera, l’alumne realitza unes pràctiques no remunerades de 100 hores per adaptar-se al funcionament de la farmàcia. En finalitzar aquest període, i si la farmàcia vol continuar amb aquest alumne, s’inicia l’estada remunerada en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d’accés prèviament acordats entre l’empresa i el centre.

Avantatges

De cara a la farmàcia, assegura professionals qualificats, adaptats a les seves necessitats, a partir del coneixement directe de les potencialitats de l’aprenent. La formació és pròpia de la farmàcia, amb equipaments, processos i valors per formar un equip de treball amb cultura corporativa i cooperativa. A més, es té influència sobre el contingut i l’organització de la formació professional.

De cara a l’alumne, es motiva els joves a estudiar una professió, augmenta les possibilitats d’incorporació al mercat laboral i fomenta l’emprenedoria i la iniciativa.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank