Dimecres, 7 d’abril, a les 18 hores

La Fundació Pasqual Maragall organtiza, el 7 d’abril, a les 18 hores, una xerrada online gratuïta sobre el dol en el context de l’Alzheimer. Sandra Poudevida i Glòria Mas son les terapeutes de l’Àrea Social de la Fundació Pasqual Maragall que tractaran aquest tema. La periodista Ana Boadas moderarà la sessió.

La trobada digital es podrà seguir en directe. En ella es respondran preguntes sobre situacions doloroses i es donaran consells i recomanacions per tal de portar-les de la millor manera.

Apunta’t ara i t’enviarem un recordatori i l’enllaç on seguir la xerrada.

Sobre el dol

El dol no és tan sols una reacció a la mort d’una persona, sinó també davant d’altres pèrdues significatives que patim al llarg de la vida. La situació actual de crisi sanitària i social ha impactat directament en les nostres vides. Pèrdues d’éssers estimats, de treball, canvis constants en els nostres plans i projectes són ja una realitat. Renúncies i pèrdues que els familiars i persones cuidadores d’un ésser estimat amb Alzheimer sumen a les que comporten el procés de la malaltia. Això provoca un dol anticipat.