Un soci ha informat l’empresarial que els productes de Bayer poden comprar-se a plataformes Marketplace, i preguntem a Bayer sobre la seva política de comercialització.

Un farmacèutic associat ha informat que des de la web de Bayer poden comprar-se els productes a través de plataformes Marketplace.

Des de l’empresarial, vam enviar una carta a Bayer per informar-nos sobre la seva política de comercialització, que va motivar una reunió per resoldre els dubtes.

En aquesta reunió Bayer va explicar-nos que és important que els consumidors rebin un bon assessorament, que sens dubte es desprèn del consell farmacèutic.

No obstant això, i tal com també recorden a la seva carta de resposta, per ells és important complir amb la normativa de dret de la competència. I en conseqüència, respectar la lliure decisió del farmacèutic sobre com decideix vendre els seus productes de parafarmàcia (directament o a través de marketplace) i respectar el dret dels consumidors d’obtenir els seus productes de parafarmàcia en altres canals.

Novetats en les pàgines web dels productes de Bayer

A la carta de resposta, Bayer explica que, des de principis d’any les pàgines web dels seus productes incorporen novetats. A més, aquestes tenen l’aval de l’Associació per a l’Autocura de la Salut (Anefp).

La primera novetat és que s’ha afegit l’apartat “Establecimiento más cercano” en les pàgines de productes de parafarmàcia, que inclou un llistat amb totes les farmàcies i parafarmàcies físiques ubicades a Espanya.

La segona, en relació amb les webs dels medicaments sense recepta, a més d’oferir un llistat de totes les farmàcies físiques situades a Espanya, s’ha inclòs un enllaç a Distafarma. Distafarma inclou el llistat de farmàcies amb llicència per vendre medicaments online).

Llum verda

Per haver-hi introduït aquestes novetats en les pàgines web dels seus productes, amb l’aval d’Anefp, incloent-hi els llistats de les oficines de farmàcia més pròximes o autoritzades per vendre online, l’empresarial dona una llum verda a Bayer.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank