Té entre 25 i 44 anys, resideix en zones urbanes i és experta en navegació per internet, segons Doctoralia.

Les dones d’entre 25 i 44 anys, residents en zones urbanes i expertes en internet. Així és el perfil mitjà del pacient digital en 2018. Aquesta és una de les conclusions de l’estudi “El pacient digital 2018” de la plataforma Doctoralia.

Radiografia del pacient digital a Espanya

En el cas d’Espanya, segons Doctoralia, el perfil del nou pacient digital és una dona d’entre 25 i 44 anys. A més, resideix en grans centres urbans i realitzar les reserves a través del telèfon, principalment dilluns a la tarda.

Predomini de les dones

L’estudi revela el predomini de les dones (representen el 71% del total d’usuaris). Per tant, busquen metges i especialistes amb més freqüència que els homes. També concerten cites mèdiques no només per elles, sinó també per a altres membres de la família, especialment els nens.

Grans ciutats

Els pacients que reserven cites mèdiques online viuen en grans ciutats. En el cas d’Espanya, el 24% resideix a Madrid, el 16% a Barcelona i el 7% a Sevilla.

Suport utilitzat: telèfon intel·ligent

El 65% dels pacients accedeix a través del telèfon intel·ligent, mentre que, menys d’un terç, ho fa a través d’ordinador (28%). Finalment, un 7% mitjançant la tauleta.

El dilluns és el dia preferit

El dilluns és el dia favorit per a demanar cita amb el metge dels pacients, sobretot a les tardes (entre les 13h i les 19h). El nombre de reserves disminueix gradualment amb cada dia de la setmana que passa. Això s’explica pel fet que els diumenges i dilluns solen ser els dies en què planifiquem la setmana, i en assumptes importants com la salut o la cerca d’un bon metge, tendim a voler fer-ho sense demores, preferint buscar a un bon especialista i concertar una cita al més aviat possible.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank