Estem patint més situacions d’estrès i angoixa que anys enrere i la demanda de fàrmacs per dormir ha augmentat a les farmàcies. Antoni Torres, president de la FEFAC, explica al programa Aquí Catalunya que a la farmàcia trobem dos tipus de productes: medicaments i no medicaments. Tots ells, permeten donar resposta als problemes per agafar el son.

“Hi ha medicaments amb recepta i medicaments sense recepta”, afirma Torres. Els que no són medicaments no només es troben a la farmàcia, també es poden comprar a l’herbolari o altres botigues, però sense el coneixement i consell expert del professional farmacèutic.

Preguntat sobre el CBD, compost natural que prové de la planta del cànnabis, apunta que és una moda i que no ha arribat per quedar-se.

Torres també ha parlat al programa Aquí Catalunya dels principis actius que manquen actualment per fer medicaments. Ha dit que això és conseqüència de la pandèmia provocada per la Covid-19. El president de FEFAC ha recordat que aquesta mancança no només afecta els principis actius, sinó que també es veuen afectats els envasos. Tot i això, cal que estem tranquils, ha dit, perquè sempre es troba una alternativa o es demana a través del servei que existeix a Espanya de Medicació Estrangera.

Podeu escoltar el tall a la web de la SER

.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank