Inici 9 COVID-19 9 Informació sanitària i organitzativa 9 Parlem de fàrmacs per dormir a Aquí Catalunya (Ser Catalunya)

Estem patint més situacions d’estrès i angoixa que anys enrere i la demanda de fàrmacs per dormir ha augmentat a les farmàcies. Antoni Torres, president de la FEFAC, explica al programa Aquí Catalunya que a la farmàcia trobem dos tipus de productes: medicaments i no medicaments. Tots ells, permeten donar resposta als problemes per agafar el son.

“Hi ha medicaments amb recepta i medicaments sense recepta”, afirma Torres. Els que no són medicaments no només es troben a la farmàcia, també es poden comprar a l’herbolari o altres botigues, però sense el coneixement i consell expert del professional farmacèutic.

Preguntat sobre el CBD, compost natural que prové de la planta del cànnabis, apunta que és una moda i que no ha arribat per quedar-se.

Torres també ha parlat al programa Aquí Catalunya dels principis actius que manquen actualment per fer medicaments. Ha dit que això és conseqüència de la pandèmia provocada per la Covid-19. El president de FEFAC ha recordat que aquesta mancança no només afecta els principis actius, sinó que també es veuen afectats els envasos. Tot i això, cal que estem tranquils, ha dit, perquè sempre es troba una alternativa o es demana a través del servei que existeix a Espanya de Medicació Estrangera.

Podeu escoltar el tall a la web de la SER

.

0 Comments

Submit a Comment