La patronal aporta propostes sota la premissa de pensar primer en les empreses de menor dimensió i reclama la necessitat de combatre la morositat i les posicions de domini per part d’algunes grans companyies

En el marc de l’Assemblea General d’SME United, celebrada avui a Estocolm, el president de PIMEC i vicepresident de la patronal europea de pimes, Antoni Cañete, ha insistit en la necessitat que les polítiques europees tinguin en compte les característiques de les empreses de menor dimensió, ja que “només així podrem fer més competitives les economies dels països membres i, per tant, de la Unió Europea”. En aquest sentit, ha ressaltat la urgència d’acabar amb la xacra de la morositat i les posicions de domini per part d’algunes grans companyies.

Aquestes propostes de PIMEC s’han tingut en compte en el document d’SME United, que inclou les 7 prioritats per a les Eleccions Europees del 2024:

  • Un marc normatiu adaptat a les mipimes perquè puguin créixer i prosperar, tot prioritzant l’aplicació de les normes existents i evitant la sobreregulació.
  • Una millora de la competitivitat amb empreses més resilients i amb una sobirania tecnològica d’Europa.
  • Facilitar a les mipimes el personal qualificat que no troben actualment per generar llocs de treball i, per tant, crear riquesa i contribuir al progrés socioeconòmic.
  • Millorar l’accés de les empreses als recursos en benefici de la digitalització i de la sostenibilitat del teixit productiu europeu.
  • Garantir que puguin ser capaces de finançar la innovació, així com d’altres inversions necessàries per a la millora de la seva competitivitat.
  • Reclamar un accés just als mercats. Sense barreres, afavorint el multilateralisme i protegint les empreses europees de les pràctiques comercials injustes.
  • Un entorn econòmic estable a través de mesures per pal·liar els efectes inflacionaris i d’altres incerteses en el mercat de treball europeu actual.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank