Antoni Cañete alerta de les greus conseqüències de la crisi energètica si no es prenen mesures contundents i immediates

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, va visitar el 9 de setembre la seu de PIMEC. Així, va reunir-se amb el president de l’entitat, Antoni Cañete, i amb una àmplia representació de la Junta Directiva de la patronal. L’objectiu de la trobada va estar analitzar la situació econòmica. També compartir impressions i propostes amb el teixit empresarial català sobre com fer front a l’actual conjuntura marcada per la inflació.

El president de PIMEC va mostrar la seva preocupació davant la crisi energètica i l’escalada de preus que “s’està convertint en insostenible per a moltes empreses”. En aquest sentit, va alertar de les greus conseqüències per al teixit empresarial “si no es prenen mesures immediates i contundents en matèria energètica”. Va insistir en la necessitat de canviar el sistema de fixació de preus de l’energia. També en que els preus del gas i l’electricitat quedin desacoblats entre si.

El president de l’entitat va posar de manifest que “les pimes són el motor de l’economia catalana i espanyola, ja que representen el 99,8% del teixit productiu”. Igualment, va lamentar el fet que les pimes no estiguin representades amb veu pròpia en el diàleg social espanyol. En aquest sentit, va manifestar el seu suport a Conpymes, la confederació que treballa per a acabar amb aquesta anomalia amb el reconeixement de les pimes dins del diàleg social.

Cañete també ha traslladat a Feijóo la necessitat de fer “canvis estructurals” i d’impulsar un pacte per la productivitat per a contenir la inflació i la pujada de preus. Finalment, va recordar que les pimes espanyoles han de créixer en dimensió. “Això només serà possible si es legisla i es governa pensant primer en els més petits per poder fer gran la nostra economia”, segons Cañete.

Font d’informació: PIMEC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank