El president de PIMEC, Antoni Cañete, va fer aquestes declaracions durant la Trobada de Nadal de PIMEC amb la premsa el 27 de desembre

El president de PIMEC, Antoni Cañete, va destacar, el passat 27 de desembre, durant la Trobada de Nadal de PIMEC amb la premsa, la importància de la xarxa de farmàcies catalana davant la situació de saturació del sistema sanitari en l’actual context de pandèmia.

“Tenim el sistema sanitari amb una pressió brutal i tenim 3227 farmàcies a Catalunya. I una dada encara millor, el 99% de la població té una farmàcia al seu costat“, va afirmar Cañete.

El president de PIMEC va lamentar també que Sanitat no implantés l’app Liberty Pass per accedir als interiors de l’oci nocturn. Aquesta va ser proposada després de l’estiu per FECASARM i FEFAC al Departament de Salut. “Aquesta proposta hauria tret els problemes que hem tingut quan hem volgut utilitzar el passaport Covid, que va col·lapsar una vegada més el sistema”, va dir. I va afegir que haguéssim pogut “fer allò que venim practicant, seguretat per davant i segurament activitat”, va concloure.

Balanç de l’any sortint i perspectives 2022

Durant la tradicional trobada de Nadal de PIMEC amb la premsa, PIMEC va celebrar el compromís assumit pel president de la Generalitat d’atorgar ajuts directes immediats als sectors afectats per les noves restriccions.

Antoni Cañete a assegurar sentir-se molt orgullós de presidir una de les organitzacions empresarials més importants del sud d’Europa. I va parlar d’un optimisme moderat de cara al 2022 per les incerteses de la pandèmia.

La línia d’acció de PIMEC es basa en quatre eixos. Activisme empresarial, situar les pimes al pont de comandament, legislar pensant primer en el petit i el diàleg social.

El president de PIMEC va demanar una reforma laboral profunda i eficaç i prioritzar l’FP com a motor de competitivitat, entre altres qüestions.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank