Negociació eficient: Qüestió de Mentalitat, Regulació Emocional i Actitud #GESTIÓ EMOCIONAL DELS EQUIPS DE TREBALL

PIMEC ofereix el curs online de 6 hores “Negociació eficient: Qüestió de Mentalitat, Regulació Emocional i Actitud #GESTIÓ EMOCIONAL DELS EQUIPS DE TREBALL”. Els socis interessats poden cursar-lo de manera totalment gratuïta realitzant el registre al web de PIMEC

Fa no més de 20 anys pocs es plantejaven de forma professional, com les emocions podien afectar el transcurs d’una negociació; de com els sentiments, poden influir en la forma en què les persones en l’àmbit de la negociació afronten conflictes, arriben o no a acords, i generin o no valor en l’intercanvi amb l’altra part, impactant de manera òptima a l’organització.

En un moment en què la incertesa ha vingut per quedar-se, on els escenaris són canviants de forma contínua i on l’adaptació a les circumstàncies serà clau, la intel·ligència emocional cobra un valor diferenciador per a aquelles parts que la integren en el seu ADN, i especialment en moments d’interacció social com el diàleg social que tant necessiten les nostres empreses en aquest moment tan crític, però ple d’oportunitats.

El curs tindrà lloc els dies 26 I 30 De març de 9.00 a 12 h.

Cursos de PIMEC de Diàleg Social i gratuïts per a socis de la FEFAC

Al llarg d’aquest any 2021, us anirem informant de diversos cursos de Diàleg Social de PIMEC, que podeu cursar de manera totalment gratuïta per ser socis de la FEFAC. Us demanem que, si us plau, si us inscriviu, realitzeu el curs sencer. Si ho sol·liciteu, us lliuraran un certificat d’assistència.