Es tracta d’un programa 100% subvencionat dirigit a pimes que tinguin matriu o centre de decisió a Catalunya

PIMEC i la Generalitat, a través del Departament d’Empresa, han creat el Pla de Viabilitat Empresarial, un programa de país que té l’objectiu de salvar empreses i impulsar el seu futur arrel dels efectes per la Covid-19.

Pla de Viabilitat Empresarial de PIMEC

El Pla de Viabilitat Empresarial és un programa 100% subvencionat, que diagnostica la situació i viabilitat de l’empresa, capacita l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l’objectiu final d’aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini. (Veure informació del Pla de Viabilitat Empresarial)

Està dirigit a pimes que tinguin matriu o centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia.

Un programa estructurat en 3 fases

El programa s’estructura en tres fases. La primera basada en una diagnosi digital i gratuïta per a qualsevol empresa, a partir rebran un informe personalitzat de viabilitat. Les empreses també disposaran en aquesta fase d’un campus virtual amb una oferta de píndoles formatives que ajudaran a la capacitació dels equips. Es tracta d’una plataforma digital basada en tecnologies de Machine learning i Bigdata, que permet fer benchmarking amb dades agregades del sector de cada empresa.

A la segona fase, 3.000 empreses seran seleccionades per una diagnosi individual amb professionals experts per presentar i estudiar l’informe de recomanacions. Després definir punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat empresarial.

Finalment, a la tercera fase, se seleccionaran 500 empreses seran escollides per rebre un acompanyament per definir palanques del pla de viabilitat. També per implementar les accions oportunes.

Veure la presentació del Pla de Viabilitat Empresarial

Font d’informació: PIMEC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank