La patronal posa en valor el compromís de la sanitat concertada i privada a través d’entitats que s’han suma’t a la lluita contra el virus posant les persones per davant.

Demà, al llarg de la celebració de la 33a edició dels Premis Pimes, PIMEC lliurarà el Reconeixement-Homenatge CaixaBank a les segones oportunitats a la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES), la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), i el Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya (CSC). En un esdeveniment amb aforament restringit i molt reduït i que es podrà seguir en directe pel canal Youtube de PIMEC, la patronal vol posar en valor la tasca d’aquestes entitats de serveis sanitaris privats per l’esforç realitzat a l’hora d’oferir segones oportunitats al conjunt de la societat, així com destacar el fet que han demostrat el compromís de la sanitat concertada i privada, sumant-se a la lluita, i posant les persones per davant de tot

L’esdeveniment comptarà amb la presència del ministre de Sanitat, Salvador Illa, qui mantindrà un diàleg sobre economia i salut amb el president de PIMEC, Josep González, així com la participació del vicepresident del Govern, Pere Argonès, qui pronunciarà un discurs. A més, hi seran presents el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, el subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Pietro, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el president de la Fundació Gran Teatre Liceu, Salvador Alemany.

Sobre els guardonats amb el Reconeixement-Homenatge CaixaBank a les segones oportunitats:

  •   Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC). Fundada l’any 1990, és l’organització empresarial que representa els farmacèutics propietaris d’oficina de farmàcia de Catalunya. Formada exclusivament per titulars d’oficina de farmàcia, la federació reuneix les quatre associacions empresarials catalanes: Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB), Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE), Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida (AFELL), i Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona (AFET).  Té com a principals objectius la defensa i el desenvolupament de les oficines de farmàcia des de la vessant empresarial, professional, de col·laboració amb les administracions sanitàries i de servei a la població. 
  • Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES). És una associació empresarial, fundada el 1977, dedicada a la defensa, promoció i desenvolupament dels drets i interessos dels centres empresarials sanitaris privats als àmbits de la negociació de convenis laborals, de la política sanitària vigent i de la projecció de serveis sanitaris i socials per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat que doni cobertura a les necessitats sanitàries i socials dels ciutadans. 
  • La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió).  És l’associació d’entitats sanitàries i socials referent en la transformació del sistema per a millora de la salut i de la qualitat de vida de les persones. Amb 45 anys, aplega 114 entitats, amb més de 750 dispositius assistencials sanitaris i socials i més de 60.000 professionals, amb presència a tot Catalunya i en totes les línies assistencials: primària, hospitals, sociosanitaris, salut mental, rehabilitació, gent gran, discapacitats. És una associació d’organitzacions de persones que treballen per a les persones, i que des del respecte a la diversitat comparteixen el compromís social amb les polítiques públiques i la societat a través de la gestió professionalitzada, la innovació i l’avaluació de resultats orientada a la millora contínua. Mirar el futur amb una mirada oberta al món és un dels seus lemes.
  • Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Entitat pública de caràcter local i base associativa, fundada el 1983, que té el seu origen en el moviment municipalista. Té com a missió impulsar models de salut i social per millorar la qualitat de vida de les persones. Tots els seus associats són entitats públiques i privades sense ànim de lucre. Actualment, presta serveis a més de 100 institucions entre entitats prestadores de serveis de salut i d’atenció a la dependència, ajuntaments, diputacions i consells comarcals. 

A banda d’aquests guardons, PIMEC reconeixerà la important contribució de les pimes i els autònoms a l’hora de garantir la continuïtat de l’economia, les empreses i els llocs de treball amb tres distincions més: Reconeixement empresarial a la llengua com a eina de cohesió social i laboral; Reconeixement Endesa a l’aportació empresarial a la Sostenibilitat; i el Reconeixement Banc Sabadell a l’aplicació d’eines per mantenir l’activitat empresarial.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank