Inici 9 Actualitat 9 S’obre el programa d’ajuts econòmics per digitalitzar la farmàcia – Kit Digital

S’obre el programa d’ajuts econòmics per digitalitzar la farmàcia – Kit Digital

17 juny, 2024 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Reflexions de Junta, Subvencions

L’ajut del segment III (autònoms i empreses de menys de 3 treballadors) augmenta de 2.000 a 3.000 euros

El Kit Digital és el programa d’ajuts econòmics per a la digitalització bàsica de les petites empreses, microempreses i persones autònomes.

Et recordem que, en aquests moments, la convocatòria està oberta per a tots els segments fins 31 de desembre de 2024 o fins que el pressupost quedi exhaurit.

Autònoms i empreses de menys de 3 treballadors

Des del 14 de juny, l’ajut per als beneficiaris del Kit digital del segment III (autònoms i empreses de menys de 3 treballadors) augmenta de 2.000 a 3.000 €.

Aquests 3.000 € els poden sol·licitar tant les empreses que no han sol·licitat el Kit digital prèviament, com les empreses que han rebut l’ajut de 2.000 €, que podran demanar els 1.000 € addicionals a través del seu expedient a la Seu Electrònica de red.es (i es poden invertir en qualsevol de les solucions de digitalització del catàleg).

Al catàleg de solucions disponible, s’hi afegeix, de forma exclusiva per a les empreses d’aquest segment, la categoria “Lloc de feina segur”, en la qual és subvencionable (fins a un màxim de 1.000 €) la compra d’un ordinador (que ha de complir els requeriments i funcionalitats mínimes indicades en la convocatòria) a un agent digitalitzador acreditat.

Sol·licita l’ajut des de PIMEC

Si vols sol·licitar l’ajut, des de PIMEC ens ofereixen la possibilitat de fer la gestió de manera gratuïta per tots els associats de la FEFAC.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre la convocatòria així com l’explicació dels passos a seguir (recordeu sol·licitar el NIF a la FEFAC perquè PIMEC us el demanarà).

En el cas que tingueu qualsevol consulta al respecte ens podeu contactar a través del correu electrònic fefac@fefac.cat / 93 323 24 22 o al correu que PIMEC posa a la vostra disposició: pimec@kitdigital.net 

Sol·licita l’ajut pel teu compte

El primer pas és fer el registre a la plataforma Acelera Pyme i fer els tests d’avaluació de Maduresa Digital. (https://acelerapyme.gob.es/kit-digital  // Autodiagnòstic)
Existeixen 3 test:
– Diagnòstic Digital (de caràcter obligatori)
– Autoavaluació de Transformació Digital (de caràcter voluntari)
– Autoavaluació de Ciberseguretat (de caràcter voluntari).

Des d’aquest mateix portal, es podrà sol·licitar el bo digital i identificar les millors solucions digitals i agents digitals.

0 Comments

Submit a Comment