Inici 9 Actualitat 9 Programa d’ajuts econòmics per digitalizar la farmàcia

Programa d’ajuts econòmics per digitalizar la farmàcia

27 set., 2022 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Reflexions de Junta, Subvencions

Oberta convocatòria per farmàcies d’entre 3 i fins a menys de 10 treballadors

El 2 de setembre es va obrir el procés de sol·licituds del KIT DIGITAL, programa d’ajuts econòmics per a la digitalització bàsica de les petites empreses, microempreses i les persones autònomes, per les empreses del segment d’entre 3 i fins a menys de 10 treballadors.  

L’import per empreses de 3 a menys de 10 treballadors és de 6.000 €, que es poden utilitzar per l’adquisició de serveis de pàgina web, botiga online, xarxes socials, CRM, ERP, gestió de processos, ciberseguretat, factura electrònica etc. a través dels agents digitalitzadors. 

Si esteu en el segment d’empreses de menys de 3 a menys de 10 treballadors i voleu sol·licitar l’ajut, des de PIMEC ens ofereixen la possibilitat de fer la gestió de manera gratuïta per tots els associats de la FEFAC.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre la convocatòria així com l’explicació dels passos a seguir: www.kitdigital.net/properes-convocatories (recordeu sol·licitar el NIF a la FEFAC perquè PIMEC us el demanarà).

En el cas que tingueu qualsevol consulta al respecte ens podeu contactar a través del correu electrònic fefac@fefac.cat / 93 323 24 22 o al correu que PIMEC posa a la vostra disposició: pimec@kitdigital.net

 SOL·LICITA L’AJUT PEL TEU COMPTE

El primer pas és fer el registre a la plataforma Acelera Pyme i fer els tests d’avaluació de Maduresa Digital. (https://acelerapyme.gob.es/kit-digital  // Autodiagnòstic)
Existeixen 3 test:
– Diagnòstic Digital (de caràcter obligatori)
– Autoavaluació de Transformació Digital (de caràcter voluntari)
– Autoavaluació de Ciberseguretat (de caràcter voluntari).

Des d’aquest mateix portal, es podrà sol·licitar el bo digital i identificar les millors solucions digitals i agents digitals.

0 Comments

Submit a Comment