PIMEC posa a disposició dels socis de la FEFAC la plataforma digital PIMEC Facturafy de forma gratuïta

PIMEC posa a disposició dels seus socis, i per tant, a disposició de les farmàcies associades a l’empresarial, la plataforma digital PIMEC Facturafy de forma gratuïta, per controlar la facturació i el compliment de les obligacions tributàries. Es tracta d’un programa de comptabilitat pensat per a petits negocis i autònoms, amb el qual es pot crear, emmagatzemar i gestionar el seguiment de les factures, i elaborar els principals impostos a presentar de forma telemàtica.

PIMEC Facturafy neix d’un acord entre PIMEC i la Gestoria Teruel, empresa amb més de 60 anys d’experiència, que, unint el seu profund coneixement comptable i fent un pas cap a la transformació digital, ha creat aquest senzill i intuïtiu software.

No deixis d’aprofitar aquesta oportunitat

  • Total disponibilitat: en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Podràs accedir i operar amb PIMEC Facturafy des de l’ordinador, la tauleta, el mòbil, o descarregant-te l’aplicació. 
  • Usabilitat contrastada: disseny amigable i intuïtiu per a aquesta plataforma d’ús fàcil i senzill; no necessites coneixements previs de comptabilitat o fiscalitat per fer-la servir. Uns formularis amb plantilles predefinides et guiaran pas a pas perquè no t’oblidis de res. 
  • Personalització: podràs crear i registrar fins a 150 factures l’any, amb la teva imatge corporativa i descarregables en pdf, en la versió gratuïta que tens disponible. I si et queda curt, sempre pots contractar alguna de les versions Premium a preus pime.
  • Control del teu negoci: comptabilitza els teus ingressos, dedueix les teves despeses, i porta un control exhaustiu dels teus actius i immobilitzat, llibres i activitat empresarial. 
  • Disposes de la possibilitat de generar informes, ràtios i balanç setmanal, mensual, trimestral o anual. 
  • Et permet crear tot tipus de gràfics il·lustratius per tal que puguis veure d’un sol cop d’ull tot el que t’interessa. 
  • Compliment de les obligacions fiscals: per tal de facilitar-te la tasca de presentar les declaracions d’impostos trimestrals o anuals, PIMEC Facturafy t’ofereix diferents models d’impostos online a punt per ser emplenats. Podràs fer tantes còpies com vulguis dels models més habituals303, 390, 111, 180, 347, 349, 200 i 202

T’interessa? Contacta amb la FEFAC

Contacta amb la FEFAC per facilitar les teves dades i demanar l’alta gratuïta al programa. Pots trucar per telèfon (93 323 24 22) o enviar un correu electrònic a fefac@fefac.cat

Pots veure més vídeos al canal YouTube Facturafy Programa de facturación:

https://www.youtube.com/channel/UCjVOuxE_YeKCi_I2-0jcE8w

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank