1. Inici
  2.  | 
  3. Actualitat
  4.  | 14 de setembre, prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils en el conjunt de comarques de Barcelona

14 de setembre, prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils en el conjunt de comarques de Barcelona

8 set., 2023 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Proveïdors, Reflexions de Junta

Les alertes es rebran a tots els mòbils de les persones d’aquestes comarques a les hores indicades. El sistema no requereix la instal·lació, ja que funciona a través de les antenes que donen cobertura.

Els Mossos d’Esquadra, en el marc de col·laboració amb la FEFAC, ens han informat que el pròxim 14 de setembre faran una prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils en el conjunt de les comarques de Barcelona.

Aquest sistema, de funcionament a tot l’Estat, permet als serveis de protecció civil enviar una alerta a tots els telèfons mòbils situats en una determinada zona. A Catalunya la seva gestió correspon a la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Seqüència d’enviaments prevista el pròxim14 de setembre

  • 10 h: Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet
  • 11 h: Barcelona
  • 12 h: Vallès Occidental
  • 13 h: Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat

Les alertes es rebran a tots els telèfons mòbils de les persones situades en aquestes comarques a les hores indicades. El sistema no requereix la instal·lació de cap aplicació sinó que funciona a través de les antenes que donen cobertura.

L’alerta consisteix en la recepció d’un missatge de text emergent a la pantalla del telèfon mòbil que s’acompanya d’un so específic clarament identificable i diferent dels habituals.

Us demanem la vostra col·laboració en la difusió de la prova a la població informant els vostres associats per tal que també puguin informar a les farmàcies.

0 Comments

Submit a Comment