Inici 9 Actualitat 9 Segona sessió informativa (presencial) sobre el CC d’oficines de farmàcia de Barcelona

Segona sessió informativa (presencial) sobre el CC d’oficines de farmàcia de Barcelona

26 abr., 2022 | Actualitat, Conveni col·lectiu, Empresarials, FEFAC, AFB, Laboral, Reflexions de Junta

9 de maig, de 14.00 a 16.00 hores a l’auditori de PIMEC

El passat 23 de febrer de 2022 les parts legitimades en la negociació del conveni col·lectiu d’oficines de farmàcia de Barcelona van arribar a un acord per al nou conveni dels anys 2020, 2021 i 2022.

  • El text acordat està actualment dipositat en el Departament de Treball.
  • La seva publicació en el DOGC està prevista durant les pròximes setmanes.

Per tal d’explicar-vos de primera mà les novetats i canvis que introdueix el nou acord que regeix les relacions laborals entre oficines de farmàcia i els seus empleats i resoldre els vostres dubtes, us convoquem a la segona sessió informativa (la primera tindrà lloc el 2 de maig – aforament complet).

La segona sessió tindrà lloc a Barcelona, el dilluns, 9 de maig, de 14.00 a 16.00 hores a l’auditori de PIMEC (Viladomat, 174). És imprescindible confirmar assistència omplint el formulari d’inscripció.

L’assessor José Manuel Moya detallarà les novetats

Les sessions aniran a càrrec de l’advocat José Manuel Moya, del despatx Consultoría y Estudio Legal, col·laborador de l’AFB en l’àmbit laboral i assessor de l’empresarial a la negociació del conveni col·lectiu; així com d’Antoni Torres, president de l’AFB-FEFAC.

Dirigides a titulars de farmàcia

Aquestes conferències estan dirigides exclusivament a titulars de farmàcia. Es demanarà acreditació mitjançant DNI del titular. Recordeu que és imprescindible confirmar assistència omplint el formulari d’inscripció.

0 Comments

Submit a Comment