1. Inici
  2.  | 
  3. Actualitat
  4.  | La sostenibilitat, la guerra contra les drogues i la salut mental: els temes que més preocupen els espanyols

La sostenibilitat, la guerra contra les drogues i la salut mental: els temes que més preocupen els espanyols

10 gen., 2024 | Actualitat, General, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, Implicació social, AFELL, AGFE, Política sanitària, Sanitària

L’Índex Anual de Problemes Globals de Semrush assenyala les principals problemàtiques socials del 2023 pels espanyols

L’empresa de visibilitat en línia i màrqueting digital, Semrush, ha creat l‘Índex Anual de Problemes Globals. Semrush, a partir d’aquest, ha analitzat dades de 35 països i 24 problemàtiques socials. L’índex serveix per a descobrir què busquen les persones de tot el món quan es tracta de qüestions socials que afecten el país en el qual viuen.

A Espanya, el 2023 va finalitzar amb la sostenibilitat com la principal preocupació, seguit per la guerra contra les drogues i la salut mental, en segon i tercer lloc, respectivament. L’objectiu de l’estudi és impulsar el progrés i proporcionar un pla perquè les empreses, els professionals de màrqueting i els membres de les comunitats impulsin el canvi.

En els últims anys la població mundial s’ha vist sotmesa a una sèrie d’esdeveniments i crisis inesperats. Des d’una crisi sanitària viscuda en el 2020 a un bloqueig internacional, passant per una inflació rècord, la devastació mediambiental i qüestions de drets humans.

Durant la pandèmia de COVID-19, els aspectes de salut pública i mental van ser els més buscats. No obstant això, igual que en molts països europeus, aquests temes han estat reemplaçats per qüestions relacionades amb la preservació del medi ambient. A Espanya, gairebé un terç del territori, és a dir més de 70 milions d’hectàrees, es considera sòl protegit, incloent-hi àrees marines. Aquesta consciència ambiental ha portat al país a mostrar una forta afinitat per l’energia verda, i compta amb 50 reserves de la biosfera destinades a la conservació de la biodiversitat.

En el marc actual, Semrush destaca la necessitat de transformar l’any 2024 en una oportunitat renovada. Convida a un esforç col·lectiu per a descobrir solucions que salvaguardin el nostre planeta i edifiquin un món més sostenible.

Font d’informació: Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

0 Comments

Submit a Comment