Les farmàcies de Reus que hagin fet un traspàs des del juliol de l’any passat s’hi poden acollir

La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha obert la convocatòria de subvencions a les empreses i a les noves persones emprenedores. Aquesta convocatòria està dotada inicialment amb 30.000 euros, ampliables a 50.000 euros, en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

Línies de subvencions:

  • Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus. Destinada a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament. Aquesta línia està dotada inicialment amb 20.000 euros.
  • Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs. Per a les empreses establertes a Reus, que adquireixen un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables. Aquesta línia està dotada inicialment amb 10.000 euros.

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris les persones que compleixin els requisits fixats a les bases i que hagin iniciat l’activitat econòmica o el realitzat el canvi de titularitat del negoci a través d’un traspàs entre el dia 31 de juliol de 2020 i el dia 30 de setembre de 2021.

Quantia de la subvenció

En les dues línies, la quantia màxima de la subvenció serà de 2.000 euros i les despeses subvencionables inclouen projectes tècnics d’enginyeria, interiorisme, decoració o d’arquitectura, obres, instal·lacions, mobiliari o equipament tècnic, entre altres.

Termini

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 10 d’octubre de 2021. El tràmit es pot realitzar de forma telemàtica a través del següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/47898

Si tens dubtes, contacta amb el Departament de Subvencions de FEFAC trucant al 93 323 24 22 o enviant un correu electrònic a fefac@fefac.cat

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank