Si vas demanar un ajut del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) per a la transformació digital, t’han hagut de notificar la publicació de la proposta de resolució provisional de la concessió de subvencions del CCAM per donar suport en l’àmbit de la transformació digital.

En el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà d’aquesta proposta de resolució provisional de concessió, les persones o entitats sol·licitants poden presentar la reformulació del projecte i pressupost per adaptar-los a l’ajut proposat si el seu import és inferior al sol·licitat.

La reformulació només pot minorar el pressupost, com a màxim, per l’import de la diferència entre l’import sol·licitat i proposat, i ha de respectar l’objecte, les condicions i la finalitat de l’ajut i no pot comportar en cap cas una modificació del projecte. L’atorgament de l’ajut comporta l’acceptació de la reformulació que s’hagi presentat.

Els socis de la FEFAC que vulguin més informació, tinguin dubtes o necessitin ajuda per tal d’omplir la documentació es poden adreçar al departament de subvencions (Tel. 93 323 24 22 – Extensió 2)

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank