Crea Feina Plus, Barcelona! Subvencions per fomentar la contractació

Un any més l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa un programa d’ajuts a la contractació per alleugerir les despeses que afronten les empreses a l’hora de realitzar noves contractacions de personal i per fomentar l’ocupació a la ciutat.

Enguany, les empreses i persones treballadores autònomes poden rebre ajuts de 5.000 euros per cada nou contracte formalitzat, amb un plus de 1.000 euros, si la contractació es destina als col·lectius amb major taxa d’atur a la ciutat: dones de totes les edats i homes menors de 30 i majors de 45 anys.

Així doncs, el programa ofereix ajuts de 5.000 euros per cada nova contractació d’homes que en la data de la contractació tinguin entre 30 i 44 anys, i de 6.000 euros, per cada nou contracte adreçat a dones o a homes menors de 30 i majors de 45 anys. En tots els casos, la persona contractada ha d’estar a l’atur i empadronada a Barcelona, i els contractes han de ser d’un mínim de sis mesos (o indefinits) i a jornada completa.

A la web de Barcelona Activa trobareu els requisits per demanar la subvenció i com demanar-la. El termini per presentar les sol·licituds va començar l’11 de maig i finalitza el 15 de novembre de 2021. Més informació a creafeina@barcelonactiva.cat

Ajuts a la contractació 30 Plus Girona

El Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona ha posat en marxa els ajuts 30 Plus, per a la contractació de persones en situació d’atur de 30 anys i més, que es formaran atenent al perfil del treballador/ora i les necessitats i/o requeriments tècnics del lloc de treball i de l’empresa contractant (entre 20 i 100 hores).

QUantía de la subvenció

ContracteMensual9 mesos
40h/setm1.108 €9.974 €
20h/setm554 €4.987 €

A la web de l’Ajuntament de Girona trobareu els requisits de les empreses i de la contractació i els terminis (Període de contractació: del 21 de novembre de 2020 al 22 de juliol de 2021 / Termini de 2 mesos, des de la data d’inici del contracte, per a sol·licitar la subvenció al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació, contactar amb l’Ajuntament de Girona.


Notícia relacionada