Per demanar aquest ajut cal tenir un establiment a Viladecans i que el volum de negoci de 2020 no superi els 600.000 euros


L‘Ajuntament de Viladecans va posar en marxa un Pla de Reactivació Local l’any 2020 com a resposta al conjunt de reptes i necessitats derivades de la situació provocada per la pandèmia, amb mesures extraordinàries enfocades a la regeneració dels sectors, col·lectius i aspectes de la vida més afectats durant aquesta crisi sanitària, social, econòmica i humanitària.

Al mes d’abril de 2021 s’ha posat en marxa un segon Pla de Reactivació Local amb 36 noves mesures adaptades a les circumstàncies d’aquest 2021. També per reforçar i millorar les desplegades durant el 2020.

La mesura 4 d’aquest PRL 2021 planteja la concessió d’ajudes empresarials i per al foment de l’ocupació, per contribuir a pal·liar la incidència de la crisi en el teixit productiu de Viladecans, atenent especialment els sectors més castigats.

Aquesta subvenció pretén oferir mesures de suport a la regeneració econòmica de les petites i mitjanes empreses i dels treballadors / es autònoms / es de la ciutat. Vol ajudar a compensar les pèrdues econòmiques a conseqüència de la crisi actual. També continuar contribuint a l’aplicació de les mesures de protecció de la salut en el nostre teixit productiu i comercial.

Es tracta d’una ajuda directa de 600 euros per beneficiari. Poden optar a ser beneficiaris, les persones autònomes o jurídiques (societat mercantil, laboral o cooperativa) que reuneixin els següents requisits:

  • Tenir un establiment físic permanent a Viladecans
  • Trobar-se en situació d’alta en l’activitat econòmica en el moment de presentar la sol·licitud
  • Haver tingut, durant l’exercici 2020, un volum d’operacions no superior a 600.000€

Més informació i accés al tràmit

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank