21 d’octubre de 2022 online!

El V Workshop sobre informació al consumidor en productes alimentaris tindrà lloc el divendres 21 d’octubre de 2022. L’objectiu de la jornada és oferir formació especialitzada als professionals sanitaris i als professionals de la dietètica i nutrició per interpretar l’etiquetatge nutricional dels aliments i begudes. Aquesta és una eina bàsica per conèixer la composició nutricional i realitzar una opció alimentària saludable.

L’etiquetatge nutricional és una qüestió de salut pública que afecta la salut de la població, i de gran responsabilitat sanitària dels professionals de la nutrició i dietètica.

La direcció acadèmica d’aquest workshop està a càrrec del president de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica, Giuseppe Russolillo, i de Patricio Pérez-Armijo. Patricio és dietista-nutricionista per la Universitat del País Basc (UPV/EHU). Actualment està duent a terme un programa de doctorat en Salut Pública en el departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UPV/EHU. La seva línia de recerca centrada en l’etiquetatge frontal d’aliments.

Per tot això, l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica organitza una jornada de formació especialitzada en informació al consumidor. Comptarà amb un panell d’experts que ajudarà l’actualització de coneixements i a comprendre les novetats suscitades entorn de l’etiquetatge nutricional. A més, es resoldran casos pràctics a partir de preguntes i respostes. L’objectiu és ajudar els professionals a adquirir noves habilitats per a ajudar la població a comprendre millor l’etiquetatge nutricional.

El Workshop té dos grans blocs, un científic, amb investigadors nacionals, i un segon més pràctic en el qual participa la indústria alimentària.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank