Creus que pagues més del compte per l’electricitat del teu negoci? T’agradaria que algú t’expliqués pas a pas com pots ser més eficient i reduir el teu consum energètic?

L’Institut Català de l’Energia organitza, els dies 29 i 30 de juny, de 15 a 16 hores, el webinar Estalvia energia al teu comerç! Es tracta d’un taller virtual, completament gratuït, on s’explicaran les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica, com optimitzar la potència contractada per reduir l’import de la teva factura i com utilitzar de manera eficient els equips que necessites.

Entre els inscrits al webinar se sorteja una auditoria energètica personalitzada, en la que els experts estudiaran el teu cas de manera virtual i t’acompanyaran en les actuacions d’estalvi energètic per a què puguis reduir la teva factura fins a un 30% sense fer cap inversió.

Em vull inscriure al webinar i reduir la meva factura d’electricitat

El webinar se celebra en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya que pretén conscienciar a la societat amb relació a l’energia i avançar en el canvi d’hàbits de consum energètic per a poder complir amb els objectius d’Europa perquè al 2050 tota l’energia que consumim provingui de fonts renovables, sense emissions. El teu comerç també s’hi pot adherir!  

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank