Buenas prácticas organizativas para la oficina de farmacia en la fase de transición a la nueva normalidad

Antoni Torres, president de la FEFAC, participa en un dels webinars de la plataforma formativa Alliance Healthcare Academy. Aquest espai està orientat a la millora de capacitats de gestió i direcció de la teva farmàcia, eines i solucions, digitalització del negoci i categories de producte.

També informa sobre temes d’actualitat i tendències del sector. En el cas concret del webinar d’Antoni Torres, parlem de les bones pràctiques organitzatives per a l’oficina de farmàcia en la fase de transició a la nova normalitat.

El webinar està dividit en 3 parts:

  • Vídeo 1: formació/informació del farmacèutic i els seus equips. Conscienciació i actuació d’acord amb a protocols i recomanacions. Reforç de mesures preventives durant la desescalada. Reforç de mesures de seguretat en la prestació de serveis. Organització d’equips, reincorporació laboral i ús de test.
  • Vídeo 2: Orientacions econòmiques sobre possibles accions que es poden dur a terme en funció de cada tipologia de farmàcia: mesures que s’ajusten a necessitats concretes; assessorament expert personalitzat; financiació
  • Vídeo 3: Escenaris de futur de la farmàcia en la fase de transició i fase post-covid-19: la farmàcia, clau durant la pandèmia, desenvolupament d’accions paralitzades administrativament durant anys, promoure en la fase de transició i en el futur el desenvolupament d’aquestes accions, col·laboració amb l’administració, altres recursos i professionals sanitaris i associacions de pacients. Àmbits en els quals la farmàcia es pot desenvolupar.