Inici 9 Actualitat 9 Eleccions 9 Carta de presentació d’Antoni Torres a les Eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona 2023

Carta de presentació d’Antoni Torres a les Eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona 2023

19 set., 2023 | Eleccions, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta

Vota per la farmàcia! Aposta pels farmacèutics Marta Gento i Antoni Torres!

Soc Antoni Torres, farmacèutic titular a Barcelona des de fa quasi 40 anys, president de la FEFAC (Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya), l’empresarial d’oficina de farmàcia que representa i dona servei exclusivament als titulars i les farmàcies de Catalunya, qui són socis a títol voluntari. Membre del comitè executiu de PIMEC i CONPYMES, empresarials d’autònoms, micro, petita i mitjana empresa, en l’àmbit de Catalunya i Nacional.

Avui em dirigeixo a tu per informar-te que em presento com a candidat, en el nostre grup d’activitat, a les Eleccions 2023 de la Cambra de Comerç de Barcelona, que tindran lloc del 15 al 20 de setembre, per renovar el seu òrgan de govern i representació, el Ple de la Cambra. Ho faig dins la candidatura Va d’Empresa*, amb l’objectiu de representar i defensar la farmàcia, com a establiment sanitari i de proximitat. Aquesta candidatura és transversal i té com a únic interès potenciar l’eficiència i economia de totes les empreses, tant de les persones autònomes com de les empreses de totes les tipologies, dimensions, de tots els sectors d’activitat i de tots els indrets: https://vadempresa.cat/es/programa

Des de la FEFAC, històricament, t’hem demanat i hem donat suport per representar el nostre grup a les candidates farmacèutiques que s’hi han presentat els darrers anys, primer Teresa Bassons, i fins ara Núria Bosch (vicepresidentes del COFB). Ara, per aquestes eleccions, per Marta Gento (vicetresorera del COFB), les tres titulars de farmàcia. En aquesta ocasió, el nostre grup d’activitat pot votar a dos candidats, entre els quatre que ens hi presentem. Per això, et demano que ens votis, a mi com a representant en l’àmbit empresarial, i a la Marta Gento, que es presenta individualment (no està adscrita a cap candidatura) per representar la transversalitat del col·legiat titular d’oficina de farmàcia. D’aquesta manera, serem representats tant en l’àmbit empresarial i professional sanitari, com d’establiment de proximitat propietat d’autònoms, amb la màxima presencia possible.

Per què cal estar a la Cambra i per què ens presentem?

Són objectius de la FEFAC potenciar i fomentar el reconeixement i valoració de la tasca dels farmacèutics. Garantir que es respectin tant els drets dels farmacèutics, en tant que professionals sanitaris, com els de serveis de proximitat i els d’empreses d’autònoms que també som. Per assolir-ho, cal que la nostra veu sigui escoltada arreu i cal participar en tots els fòrums que ens puguin afectar, i fer-ho amb la major representativitat i autonomia possible.

Ara l’oportunitat és a la Cambra de Comerç!

La Cambra de Comerç és una corporació pública representativa dels interessos generals i de defensa i promoció del comerç i les empreses, per la relació directa que té amb l’Administració i al mateix temps amb les empresarials privades, PIMEC i Foment del Treball, que ja hi tenen accés directe al Ple per ser empresarials “més representatives”. Així doncs, és un punt de trobada estratègic per a la defensa i coordinació dels nostres interessos empresarials amb l’Administració i la resta d’empreses.

Només sumant tots, votant, podrem multiplicar el nostre paper i presència en tots els àmbits que ens afecten. Cal ocupar tots els espais de representació possible, ja que si no hi som nosaltres, hi seran els que defensen altres interessos, també legítims, però que ben segur no seran únicament els d’empresa.

Vota per la farmàcia!
Aposta pels farmacèutics Marta Gento i Antoni Torres!

* Trobaràs tota la informació sobre les Eleccions 2023 a la Cambra de Comerç de Barcelona aquí: https://eleccions23.cambrabcn.org. Pròximament, també et farem arribar informació de Va d’empresa i un protocol amb les instruccions per participar en les votacions. Verifica aquí que podràs votar.

0 Comments

Submit a Comment