PIMEC Autònoms ha iniciat a Lleida el cicle L’Agora de PIMEC Autònoms. Benestar per a la rendibilitat del teu negoci amb l’objectiu de donar eines als professionals autònoms per cuidar el seu benestar i de “conscienciar, prevenir i trencar l’estereotip que les persones autònomes no es posen malaltes”. Així ho ha dit la presidenta de PIMEC Autònoms, Elisabet Bach, en la primera jornada del cicle que ha posat el focus en el benestar nutricional i que s’ha celebrat a l’Espai Sunka de Lleida.

Durant la sessió, Elisabet Bach també ha manifestat que “els autònoms tenim la voluntat de donar continuïtat al negoci, però si fallem, el nostre negoci falla i no tenim recanvi” i ha afegit que “si tenim símptomes, hem de ser conscients per prioritzar-nos i no anar tard al metge”.

La primera jornada a Lleida ha comptat amb les intervencions de la infermera especialista en salut integrativa, Olga Esparch i la psicòloga i gerent de l’Associació Contra el Càncer de Lleida, Eva Figuera. A més, els professionals han gaudit d’un taller de batch cooking a càrrec de la coach de salut i nutrició integrativa, Angie Salazar.

L’Àgora de PIMEC Autònoms, que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, continuarà el pròxim 8 de novembre a les 17.30 h a la seu de PIMEC Girona (C/ de Manel Bonmatí i Romaguera, 2) amb una jornada sobre el benestar físic. En aquesta, els assistents aprendran a mantenir una petita rutina que els permeti gaudir d’un millor benestar físic i també coneixeran consells per millorar i corregir la postura corporal i incorporar en el dia a dia exercicis bàsics.

La darrera jornada del cicle estarà centrada en el benestar emocional i tindrà lloc a la seu de PIMEC Tarragona (Av. Marquès de Montoliu, 3) el dijous 30 de novembre a les 17.30 h.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank