T’agradaria aprendre a redactar, preparar i enviar articles científics? Vols conèixer les pautes bàsiques per a una correcta presentació oral o per a la preparació d’un pòster científic?

KR Medicine, editorial mèdica i de formació continuada, presenta el su pròxim curs de Comunicació Científica per a professionals de la salut.

Aquest és un curs amb un caràcter transversal, dirigit tant a metges com a altres professions sanitàries (infermeria, farmàcia, biologia, psicologia clínica…). Té com a finalitat dotar-los dels coneixements necessaris que els permetin, no sols realitzar recerca biomèdica en les seves àrees específiques, sinó també poder comunicar adequadament els seus resultats.

En finalitzar el curs el participant disposarà dels instruments necessaris que li permetran dur a terme les principals tasques que es requereixen per al desenvolupament correcte de la comunicació científica. Així, inclou els diferents aspectes en la redacció, preparació i enviament d’un article científic. També les pautes bàsiques d’una correcta;presentació oral i de la preparació d’un poster científic.

El director del curs, el Dr. Alejandro de la Serra, explica en aquest vídeo https://krmedicine.com/Scientific_Communication.mp4 en què consisteix aquesta formació. Aquesta compta amb un professorat d’alt nivell format per la Dra. Marta Pulido Mestre, el Dr. Francesc Cardellach i el Dr. Josep Maria Ribera.

La primera edició del curs s’iniciarà el pròxim 1 d’octubre. Pot sol·licitar més informació, així com el programa del curs i preus, enviant un correu a info@krmedicine.com.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank