Si esteu interessats a realitzar-lo íntegrament online truqueu a la FEFAC (93 323 24 22)

L’objectiu del curs “Gestió Farmacèutica amb Certificació de Competències – Competència Professional Certificada amb Gestor d’Oficina de Farmàcia” és oferir als participants els coneixements, habilitats, informacions i capacitats necessàries per a la gestió d’una oficina de farmàcia. El contingut del programa abasta no només la gestió empresarial, sinó també coneixements del vessant sanitari de la professió i informacions de caràcter tècnic necessàries per al dia a dia de l’activitat.

Certificació personal

Una vegada finalitzada la formació, els participants que superin l’avaluació obtindran una certificació de la prestigiosa TÜV Rheinland Academy & LC i seran reconeguts internacionalment com a Pharmacy Management Administrator with TÜV Rheinland certified qualification.

Metodologia

El programa està dissenyat per ser impartit de forma presencial en sessions quinzenals de 5 hores. No obstant això, es disposa d’una metodologia alternativa per poder impartir també les sessions de forma virtual, en funció de l’evolució de la pandèmia, a les restriccions sanitàries aplicables i a les preferències dels participants. Si esteu interessats a realitzar-lo integrament online truqueu a FEFAC (93 323 24 22)

A qui va dirigit

El curs s’adreça a farmacèutics, sigui quina sigui la seva experiència en gestió d’una oficina de farmàcia i a estudiants dels últims cursos del Grau de Farmàcia, que tinguis interès en orientar la seva activitat professional en aquest àmbit.

Formadors/es

Les persones responsables del desenvolupament del programa són professionals experts en el seu àmbit d’actuació i amb una àmplia experiència laboral i docent. Alguns dels ponents són:

  • Manel Rabanal, cap del Servei d’Ordenació i Qualitat Farmacèutiques del Departament de Salut
  • Pilar Gascón, doctora en Farmàcia i professora d’Atenció Farmacèutica del Grau de Farmàcia de la Universitat Ramon Llull
  • Jordi Urtós, assessor fiscal i financer especialista en oficines de farmàcia
  • Rosa Vela, diplomada en relacions laborals, màster de RRHH amb experiència especialment en les àrees d’habilitats, creativitat i innovació, i recursos humans.
  • Marta Carbonell, diplomada en ciències empresarials amb més de 25 anys d’experiència en àrees de comptabilitat, fiscalitat, anàlisis dels estats financers i diferents eines de gestió.

Programa

El programa es divideix en tres blocs temàtics que podeu consultar amb detall aquí.

  • BLOC 1: Coneixements, informacions, habilitats i capacitats generals de gestió empresarial
  • BLOC 2: Coneixements, informacions, habilitats i capacitats directament relacionades amb l’activitat sanitària del farmacèutic
  • BLOC 3: Coneixements, informacions, habilitats i capacitats de caràcter tècnic i administratiu, no relacionades directament amb l’activitat sanitària del farmacèutic

Inici del curs, preu i inscripcions

El curs es realitzarà del 20 d’octubre de 2021 al 20 d’abril de 2022. En el programa podeu consultar les dates de les classes presencials, que s’impartiran a la seu de PIMEC (Viladomat, 174) de Barcelona.

El cost del curs és de 750 euros per a farmacèutics socis de FEFAC (titulars, substituts i adjunts d’aquestes farmàcies) i estudiants dels últims cursos del Grau de Farmàcia, i de 1.100 euros per a farmacèutics NO socis. El curs és bonificable pel personal contractat.

Per a més informació pots contactar amb la FEFAC: 93 323 24 22 / fefac@fefac.cat

Pots fer la teva inscripció aquí

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank