Inici 9 Actualitat 9 La FEFAC denuncia el RACC davant el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

La FEFAC denuncia el RACC davant el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

31 maig, 2023 | Actualitat, Accions legals, Denuncies, El Semàfor del soci, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua

La FEFAC ha interposat una denuncia davant el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya contra l’entitat RACC (Reial Automòbil Club de Catalunya).

El motiu de la denuncia ha estat que, en el marc de la seva activitat empresarial, el RACC disposa d’una aplicació que es denomina “Nestor-El teu assistent personal” que té per objecte la gestió i prestació de diversos serveis al seus usuaris, entre mols altres, el servei de disposar de farmàcia a domicili durant 24 hores. Així, a través d’aquesta aplicació, l’usuari pot encarregar la compra de medicaments, i l’entitat RACC s’encarregarà d’efectuar totes les gestions fins a l’entrega del medicament al domicili de l’usuari.

Aquest servei suposa una vulneració de l’ordenament jurídic vigent pel que fa a dispensació de medicaments es refereix.

En aquesta denúncia, la FEFAC demana al Departament de Salut que admeti a tràmit la denúncia per iniciar el procediment d’investigació, esbrinament i inspecció amb relació als fets denunciats i s’adoptin les mesures oportunes i necessàries per al cessament immediat de l’activitat objecte de denúncia.

4 Comments
  1. També hi ha assegurances de Salut com Sanitas que ofereixen un servei similar. Esteu al cas, per investigar-ho també?

    • Prenem nota i buscarem informació. Igualment, si ha vist la informació i ens pot facilitar un enllaç o pantallazo d’on ho ha vist ho agrairíem moltíssim. El correu on ho pot fer arribar és fefac@fefac.cat. Gràcies!

  2. No sé si es sap alguna cosa de l’empresa IMA contigo, que es van arribar a anunciar per TV, preparen la medicació i la porten a casa?? Segueixen fent anuncis per reds socials.

Submit a Comment