Per Ana Belén Fraile

Diplomada en Naturopatia per ISMET, diplomada en Dietètica Naturista i Oriental per IFP Sanitària Roger de Llúria, Postgrau en Coaching Nutricional i nous enfocaments en l’atenció al pacient, Universitat de Barcelona. Certificada en Dietètica, Títol propi universitari d’Experta en Dietètica i Nutrició, Dietoteràpia per l’UCAM (Universitat catòlica Sant Antoni de Múrcia), Psicologia Transpersonal a l’IPTB Institut de Psicologia Transpersonal de Barcelona obtenint el Certificat de transpersonal Training (Psychology & Psychoterapy), Practitioner en PNL per l’Institut Gestalt i AEPNL.

Professora de Naturopatia a ISMET des de fa 16 anys. Naturòpata i terapeuta amb més de 17 anys d’experiència en l’àrea de les teràpies naturals i el creixement personal.

Depurar i eliminar toxines a la tardor des d’un enfocament naturista

La tardor és una bona estació per fer una depuració i eliminar toxines que s’han anat acumulant a l’estiu. Que el nostre organisme elimini toxines és una cosa molt beneficiosa perquè el sistema immunològic ens pugui protegir d’infeccions. Afavorir la depuració d’òrgans com pulmó, intestí gros i pell principalment ja que són els òrgans que tant des del Naturisme com des de la Medicina Tradicional xinesa estan vinculats amb la tardor. També ajudar a fetge i ronyons a que no estiguin sobrecarregats. Ajudar a depurar l’organisme ens permetrà afrontar el fred de l’hivern enfortint la salut i augmentant l’energia vital.

Els mesos més adequats per a realitzar aquesta depuració serien octubre i novembre.

A continuació es fan algunes propostes per fer aquesta depuració des d´un enfocament natural, tenint en compte que aquesta depuració ha d´anar acompanyada d´una dieta rica en productes frescos, naturals i no processats per afavorir el procés de desintoxicació de l´organisme

Estímuls Naturals

Hidroteràpia intestinal per ajudar a eliminar les toxines del còlon. Es tracta de realitzar una lavativa o ènema. Preparar una infusió de camamilla en aigua mineromedicinal. Una vegada que l´ infusió ja estigui a punt, colar i esperar a que quedi a una temperatura aproximada de 36 a 37 C º. En un irrigador intestinal o pera dipositar la infusió i procedir a realitzar la hidroteràpia intestinal.

També es pot fer una Hidroteràpia de còlon a un centre de teràpies per realitzar una higienització completa del còlon.

Sals de Shüssler

La sal nº6 Kalium sulphuricum ajuda a depurar toxines a nivell hepàtic i sanguini. A més també ajuden a eliminar la mucositat en refredats, bronquitis, rinitis, sinusitis i asma.

La sal nº9 Natrium Phosphoricum és un depurador de residus àcids. Depuració de la sang i del sistema limfàtic; residus metabòlics-àcid làctic i àcid úric.

La sal nº 10 Natrium Sulphuricum és un depurador de fetge i ronyons. Afavoreix el drenatge de líquids.

Algues depuratives

Clorela Chlorella

La clorela és una microalga unicel·lular. És una de les fonts alimentàries amb major proporció de clorofil·la. La seva acció depurativa i la seva aportació de minerals, vitamines i aminoàcids la converteixin en una bona aliada en processos de depuració d’l’organisme. Perquè tingui efectes depuratius cal prendre 5 gr a el dia.

Flors de Bach

Grab Apple (Manzano Silvestre) Malus sylvestris

És una flor de Bach que a un nivell emocional i vibracional aporta acceptació del cos físic ajudant a reduir les sensacions i/o sentiments de brutícia, impuresa, vergonya i obsessió amb l´intoxicació o imperfecció.

Fitoterapia

Lepidium latifolium

És una planta molt coneguda pels seus efectes diurétics i per dissoldre els cálculs a les víes urànaries. Recentment s´ha descobert que conté uns principis actius amb una gran acció de desintoxicant cel.lular.

Aquesta proposta depurativa està contraindicada per a nens, embarassades i patologies greus. Així mateix, alguns dels recursos naturals poden inhibir l´acció de certs medicaments. En qualsevol cas es recomana consultar amb el facultatiu competent.

Cursos que imparteix Ana Belén Fraile a ISMET:

  • Dietètica i Nutrició Naturista
  • Pautes d’alimentació saludable
  • Cuina naturista i terapèutica
  • Estímuls Naturals
  • Principis i Fonaments del Criteri Naturista
  • Fam emocional. Abordatge holístic sobre com aconseguir canviar hàbits alimentaris.
  • Propostes depuratives per a cada estació segons el Naturisme i la Dietètica oriental
  • Apren a relaxar-te i meditar. Curs de tècniques de relaxació i meditació
  • Psicoaromateràpia
C/Floridablanca, 18-20, 08015 Barcelona
Tel. 93 426 50 50
info@ismet.net
C/Entença, 16, 08015 Barcelona
Tel. 93 325 47 27
terapias@ismet.es

Notícies relacionades

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank