L’elecció ha tingut lloc durant la reunió del Comitè Directiu de la Secció de Farmàcia Comunitària de la Federació Internacional Farmacèutica (FIP) en el marc del 79 Congrés Mundial de Farmàcia que celebrat a Abu Dhabi, Unió dels Emirats Àrabs

El farmacèutic Jaime Acosta ha estat triat membre del Comitè Executiu de la Secció de la Farmàcia Comunitària de la Federació Internacional Farmacèutica (FIP).

L’elecció s’ha produït durant la celebració del 70 Congrés Internacional de Farmàcia a Abu Dhabi, Unió dels Emirats Àrabs, en una votació per a cobrir dues vacants entre nou candidats de tot el món, davant 44 delegacions internacionals. Finament, han estat triats la finlandesa Sari Westermarck i Jaime Acosta.

Acosta és llicenciat en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid (1998) i farmacèutic comunitari (2000), Màster en Atenció Farmacèutica per la Universitat de Granada (1999), a més ha cursat el programa de Gestió d’Institucions Sanitàries de IESE (2013), i és especialista en Atenció Farmacèutica per la Universitat de Minnesota (1999).

En l’àmbit professional, ha estat vocal del COF de Madrid, membre del Fòrum de Tecnologia i Consultor de Projectes de Farmàcia Comunitària de la FIP. A més, va anar ja membre de la Secció de la Farmàcia Comunitària de la FIP entre 2014 i 2018.

Entrevista a J. Acosta a la Revista FEFAC. Número 14. Setembre 2019.
En el número de setembre de la revista FEFAC publiquem una entrevista al farmacèutic Jaime Acosta. En ella ens apropa al panorama de la farmàcia online en els pròxims anys, des de la seva experiència i visió digital.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank