No et perdis la pròxima trobada amb titulars d’oficina de farmàcia!

La FEFAC, l’entitat que representa exclusivament els interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya, ha reunit aquest dimarts al Molí Fariner de Martorell a farmacèutiques i farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de la zona, en una nova etapa del seu Tour pel territori català. A finals de 2022, l’empresarial va reunir-se amb farmacèutics titulars d’Olot, Manresa, Vic, Roses, Badalona, Girona, Tarragona i Tortosa. Aquest 2023 ja s’ha realitzat també una reunió a Sant Feliu de Guíxols, Terrassa i Reus.

En la sessió ha participat el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat recent, present i futur de la farmàcia.

Antoni Torres ha detallat decisions i accions que demostren, per una banda, la importància i necessitat de la FEFAC per defensar els interessos de les farmàcies en el seu vessant d’empresa que tributa impostos, paga nòmines i ha d’obtenir resultats econòmics positius suficients per mantenir les inversions i la qualitat del servei. D’altra banda, accions i gestions de l’empresarial que han contribuït a canviar el sector i que demostren la força de la FEFAC. També ha relatat els resultats estratègics de la xarxa de farmàcies assolits durant la Covid-19 i la situació actual enfront de la nova realitat multicanal.

Finalment, s’ha reflexionat sobre la importància estratègica de ser soci i sumar esforços de cara als reptes presents i futurs, molt més enllà inclús de la negociació del conveni o els serveis que s’ofereixen.

“Només empreses unides, representades per empresarials amb valors clars i transparents, alineades amb la societat i el servei públic-privat del nostre model d’ordenació farmacèutica, poden fer front a les grans corporacions, empreses i fons que treballen per aconseguir espai de negoci en làmbit de la farmàcia i la salut”, assegura Antoni Torres.

Així mateix, s’ha donat resposta a totes les qüestions que han plantejat els assistents.

Pròximes reunions 2023

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions gratuïtes que FEFAC organitza arreu del territori, només cal que enviïs un correu electrònic per reservar la teva plaça a fefac@fefac.cat (indica nom i cognoms, número d’oficina de farmàcia i telèfon de contacte). Si tens dubtes, truca al 93 323 24 22


FEBRER

14 de febrer de 2023. Alt Empordà. Auditori del Museu de l’Empordà. Figueres. A les 14.30 hores

16 de febrer de 2023. Lleida. Cambra de Comerç de Lleida. A les 14.30 hores

23 de febrer de 2023. Sant Feliu de Llobregat. Cambra de Comerç de Sant Feliu de Llobregat. A les 14.30 hores

MARÇ

7 de març. Granollers. Museu de Granollers. A les 14.30 hores

23 de març. Barcelona. Espai social La Verneda. A les 14.30 hores

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank