Inici 9 Actualitat 9 Farmacèutics de Vilafranca del Penedès revisen l’estat actual de la farmàcia

Farmacèutics de Vilafranca del Penedès revisen l’estat actual de la farmàcia

1 març, 2024 | Actualitat, Conveni col·lectiu, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Impagaments, Laboral, Política sanitària, Professió, Reflexions de Junta

No et perdis la pròxima trobada amb titulars d’oficina de farmàcia!

La FEFAC, l’entitat que representa exclusivament els interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya, va reunir el 29 de febrer a Vilafranca del Penedès a farmacèutiques i farmacèutics titulars d’oficina de farmàcia de la zona, en una nova etapa 2024 del seu Tour pel territori català. En la sessió ha participat el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat recent, present i futur de la farmàcia.

Parades del FEFAC on TOUR

A finals de 2022, l’empresarial va reunir-se amb farmacèutics titulars d’Olot, Manresa, Vic, Roses, Badalona, Girona, Tarragona i Tortosa.

L’any 2023 van realitzar-se reunions a Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Reus, Martorell, Figueres, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Granollers, El Vendrell, l’Hospitalet de Llobregat, La Sagrera (Barcelona), Girona, Tarragona, Barcelona, Amposta, Santa Coloma de Farners, Martinet de la Cerdanya i Mollet del Vallès.

Aquest any s’han orgnanitzat dues sessions, el 8 de gener, a Granollers i Terrassa.

Pròximes reunions 2024

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions gratuïtes que FEFAC organitza arreu del territori, només cal que consultis el calendari i realitzis la teva inscripció.

Font d’informació: FEFAC

0 Comments

Submit a Comment