Inici 9 COVID-19 9 Informació sanitària i organitzativa 9 FEFAC ON TOUR a Infarma Barcelona 2023

Vine a la reunió amb titulars que organitzem durant la fira d’Infarma 2023!

Des de la FEFAC, volem copsar, de forma directa i personal, mirant-nos als ulls, l’estat actual de la farmàcia i dels seus titulars i equips. Per ser el més accessibles, pròxims i oberts, hem organitzat un tour pel territori català, FEFAC ON TOUR. Va iniciar-se  a finals de 2022 i continua aquest 2023, amb la voluntat que es consolidi com una forma de relació periòdica amb els titulars de farmàcia, més enllà de les pantalles i els comunicats. Cal parlar!

Aquest tour consisteix en reunions amb farmacèutics i farmacèutiques titulars, per revisar i explicar l’estat actual de la farmàcia i el seu entorn. En les sessions participa el president de l’empresarial, Antoni Torres, i membres de les Juntes Directives de cada província. Es tracten temes que ens preocupen, per informar des d’una visió àmplia, i contrastar la informació, centrant les explicacions en la importància de l’aspecte estratègic de cada acció o posicionament i de cadascuna de les decisions preses per l’empresarial.

La importància de la representativitat, la transcendència de ser tan forts en l’àmbit empresarial com el col·legial, perquè la tasca d’ambdós permeti les sinergies adequades per assolir els millors resultats. Així mateix, donar resposta i explicació sobre les principals amenaces (clawbakc o venda online) sense defugir de cap altre tema que es plantegi.

La pròxima parada de FEFAC ON TOUR serà en el marc d’Infarma 2023

Si t’agradaria assistir a la pròxima reunió que organitzarem del FEFAC ON TOUR en el marc d’Infarma contacta amb la FEFAC indicant quin dia t’aniria millor (14 o 15) i en quin horari (matí o tarda). Pots enviar un correu a mruiz@fefac.cat. Posteriorment t’enviarem més informació sobre el dia, hora i lloc de realització, i t’explicarem com reservar la teva plaça.

0 Comments

Submit a Comment