El Fòrum de Diàleg Professional, impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i en el qual han participat 80 entitats de l’àmbit de la salut i del món universitari, ha presentat les seves conclusions.

Aquestes es materialitzen en 185 accions per fer front als principals reptes que ha d’abordar el sistema sanitari català els propers quatre anys en matèria de polítiques de professionals de la salut.

FEFAC ha participat activament en aquest espai de treball, defensant i impulsant el paper del farmacèutic comunitari en el sistema de salut.

A banda de participar en les tres sessions plenàries, representants de FEFAC han tingut una participació activa en diferents grups de treball del Fòrum. En concret, aquells grups encarregats d’establir l’objectiu de dotació de professionals per àmbit assistencial i professió sanitària, promoure el desenvolupament professional continu i el seu reconeixement, i avançar en l’ús de les TIC en el sistema.

Aquesta participació activa s’emmarca en l’objectiu de FEFAC de fer possible el desenvolupament de les oficines de farmàcia des del vessant empresarial, professional, de col·laboració amb les administracions sanitàries i de servei a la població.

Podeu accedir a les principals conclusions del Fòrum de Diàleg Professional a través d’aquest enllaç: https://govern.cat/govern/docs/2019/11/04/21/00/33f649c9-63c2-4ec3-8b41-ea01e5d6418f.pdf

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank